FITUR

Mesin

XHT-720SC

Kami tiasa ngadukung palanggan kalayan harga anu saé,

kualitas stabil sareng jasa anu saé


urang

ngeunaan

Kami merek Cina asli pikeun solusi lengkep industri percetakan labél

1. Mesin Nyetak Labél

2. Label Bahan lawon

3. Pita TTR

4. Tinta Percetakan

Produk kami seueur dianggo di bungkus, garmen, Podomoro sareng industri pangan. Kami damel sareng printer terkemuka di dunya anu parantos percanten kana reputasi kami pikeun mesin anu épisién pisan, dipercaya, sareng kami tiasa nyarankeun anjeun kualitas pas pikeun barang lawon labél, tinta sareng pita mindahkeun termal.

Kami ngabagéakeun anjeun didatangan kami sareng tingali nyalira kumaha ngadamel barang perawatan labél mangrupikeun karep pikeun urang unggal dinten!

 

Terang Langkung Ngeunaan Kami…

anyar-anyar ieu

BERITA

  • OEKO CERTIFICATE 2020 Pikeun barang FAABRIK LABEL

    OEKO Ceart Certificate Pikeun Label lawon Item

  • SERTIFIKAT ECO 2020

    Pembaruan Sértipikat ECO kanggo Taun 2020

  • CARA NYIEUNKEUN KASELAMATAN TI COVID-19?

    Kami ngagaduhan bongbolongan anu kuat pikeun anjeun sadayana pikeun ngamankeun kaamanan tina COVID-19, pangalaman ti Cina Control: 1. Entong angkat ka tempat umum, khususna ka rohangan pager, sapertos kamar, cub, bioskop, super-market, Ect., tempat sapertos ieu gampang katépaan bahkan anjeun nganggo topéng. 2. Nalika anjeun kedah ka luar, n ...

  • SERTIFIKAT ECO 2019

    SERTIFIKAT ECO 2019

  • VTEX GROUP - LABEL PRINTING SOLUSI

    Kami merek Cina asli pikeun solusi lengkep industri percetakan labél: * Mesin Label Percetakan - Shanghai Xinhu Machines Co., Ltd. * Label lawon Item - Huzhou XingHong Label Fabric Co., Ltd. * Flexo Percetakan Inks - Shanghai Flexo Inks Rupa Kimia Co., Ltd. * Th ...